Totalentreprenad

Vi erbjuder trygga entreprenader

Vi hjälper dagligen privatpersoner och företag främst i närheten av Karlstad med Allt inom bygg- och entreprenadarbeten. När du anlitar oss för totalentreprenad tar vi huvudansvaret för både projektering och utförande, vilket gör att du kan känna dig trygg med att vi säkerställer kvalité i minsta detalj. Vi finns där för dig genom hela resan från första kontakt till slutbesiktning av ditt projekt. Vårt mål är genom högklassiga produkter och engagerad personal erbjuda entreprenader av högsta kvalitet.

Totalentreprenad som underlättar

Totalentreprenad innebär att du kan vända dig till en person istället för att kontakta och samordna olika aktörer. Tack vare bra samarbeten och god kontakt med certifierade leverantörer kan vi ta ett helhetsgrepp för dina entreprenader. Vi vill underlätta för dig som kund så att du kan luta dig tillbaka medan vi gör grovjobbet. Totalentreprenad är enkelt, tryggt och kostnadseffektivt för dig som kund då allt är skrivet på samma kontrakt och företag.

Personlig kontakt hela vägen

Vi på Bygg Christian vill ha en god kontakt med dig genom hela våra arbetsprocesser. Av erfarenhet vet vi att det är viktigt för att alla entreprenader ska bli så bra som möjligt. En av våra erfarna projektledare blir din personliga kontakt hela vägen. Genom en stor lyhördhet och noggrannhet anpassar vi våra entreprenader efter dina förutsättningar och behov. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg när  u vänder dig till oss för hjälp med entreprenader.

Önskar du en offert på hela totalentreprenaden i Karlstad?

Bygg Christian erbjuder entreprenader i Karlstad med omnejd med allt under ett och samma tak. Vi har genom vårt sätt att arbeta under åren byggt upp ett brett kontaktnät som vi tar hjälp av för att utföra samtliga moment med högsta kvalitet.

Välkommen att kontakta oss för en Offert på ert nästa Objekt.