Takläggare med höga krav

En grundförutsättning för ett bra tak är en rutinerad takläggare, men materialvalet spelar naturligtvis också en viktig roll. Alla tak är unika och det finns olika material som passar bättre eller sämre beroende på husets läge och konstruktion.

Taket är den del av huset som slits hårdast av väder och vind, vilket ställer lite extra krav på att materialen håller hög kvalitet och att arbetet blir korrekt utfört. Om allt utförs efter konstens alla regler kan ett kvalitetstak hålla i många decennier.

Förr eller senare är det däremot oundvikligt att det behövs reparationer eller service. På grund av det kontinuerliga slitaget uppstår reparationsbehov av även det mest robusta tak till slut.  Vi har också möjlighet att utföra reparationer och service.

Kontakta oss så kommer vi gärna ut och besiktigar ert tak. Efter utförd besiktning kan vi också lämna en mer exakt prisuppskattning. Vi har yrkesexpertis, erfarenhet och är en ofta anlitad takläggare i som med stor sannolikhet arbetat med liknande fastigheter tidigare.

Kontakta oss gärna för mer information.

ByggChristian i Värmland AB”Din Byggare på orten”.