Uterum, Växthus, Skruvplint

Vi på Bygg Christian är stolta att vara samarbetspartner till www.willabgarden.se/

Willab Garden är Nordens ledande leverantör av uterum och växthus sedan 1986. Sedan 2018 erbjuder vi även pool för trädgård. Willab Garden vill erbjuda dig ett brett och prisvärt sortiment av kvalitetsprodukter inom växthus, uterum, pool och annat som hjälper dig att skapa ditt favoritrum i trädgården! Hos dom hittar du alltid massor av inspiration för växthus, uterum, odling, pool, uteplats och inredning. Antingen på webben, i sociala kanaler eller så kan du besöka någon av deras butiker/showrooms. I deras butiker kan du se produkter uppbyggda i inspirerande miljöer och få hjälp av deras kunniga säljare. Du hittar dessutom ett stort utbud av inredningsdetaljer till uterummet, växthuset eller hemmet. Föredrar du att planera ditt nya uterum, växthus eller din uteplats hemma i lugn och ro har vi smarta digitala planeringsverktyg som gör ditt köp enkelt, tryggt och bekvämt Med våra utbildade projektledare och montörer kan vi montera alla deras uterum och växthus.

Vi bokar ett möte och sitter ner och planerar just eran nästa oas.

 

Vi på Bygg Christian monterar även Jordskruven (även kallat Markskruv eller Balkskruv) har många användningsområden, som stabil förankring till terrassen, staketet eller flaggstången. Jordskruven ersätter det tunga arbetet med att gräva och gjuta betongplintar. Dessutom kan Jordskruven förankras året runt.

Metoden med Jordskruv är smart och effektiv och detta till konkurrenskraftigt pris. Jordskruven är även enkel att ta bort och återanvända för tillfälliga byggnationer. Det finns flera fördelar med att använda jordskruv istället för betongplint.

  • Du slipper gräva och/eller gjuta
  • Snabb och enkel montering
  • Kan belastas direkt efter montering
  • Kan monteras året runt
  • Ingen åverkan på marken runt om
  • Konkurrenskraftigt pris gentemot andra fästtekniker

Så sluta gräv för tunga betongplintar och använd vår jordskruv. Vill du veta mera tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert.